BIONORDIC Terassi- ja kalustepesuaine puu-, kivi- ja komposiittiterassien sekä -laitureiden erikoispesuaine.
Puhdistaa myös puu-, muovi-, polyrottinki-, metalli- ja alumiinikalusteet, sekä muut terassin maalatut- sekä rst-pinnat (esim. räystäspellit ja kourut). Lisäksi voi pestä markiisit ja muut tekstiilipinnat (esim. matot). Kirkastaa ja palauttaa pinnan alkuperäiset värit sekä tekee pinnasta vettä- ja likaa hylkivän.
BIONORDIC pesuainetta voidaan käyttää turvallisesti sekä käsin-,  että painepesussa. Erikoiskoostumuksen ansiosta erittäin riittoisa.BIONORDIC Terassipesuaine on kasviöljyjohdannainen, biologisestihajoava, ympäristö- ja käyttäjäystävällinen sekä liuotinvapaa erikoispesuaine.
Säännöllisesti käytettynä BIONORDIC Terassipesuaine ehkäisee tehokkaasti orgaanisen aineen (mm. sammal, levä, home) kiinnittymistä terasseille, kalusteisiin, laitureille ja muille pestyille pinnoille. Pesee pinnoilta tehokkaasti orgaanista-, rasva- ja öljylikaa (mm. nokea, maantie- ja siitepölyä).

https://bionordic.fi/
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Sammal-, jäkälä-, sieni-, home ja muun haitallisen mikrobikasvuston biologiseen tuhoamiseen ja poistoon. Liuoksen vaikutus on pitkäaikainen ja antaa ennaltaehkäisevän suojan kasvustoja vastaan vuosiksi.Käsittely uusitaan tarvittaessa.
BIONORDIC PUHDAS KATTO JA JULKISIVU on biohajoava ja bioaktiivinen tuote.

https://bionordic.fi/
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
PALJU, ALLAS JA LAITURIN BIOPESU on biohajoava, tehokas, lievästi emäksinen erikoispesuainetiiviste muovi-, lasikuitu- ja puupaljujen (sisä- ja ulkopesu), uima- ja vesialtaiden, pesuvatien ja ämpäreiden, puu-, komposiitti- ja kivilaitureiden pesuaine.

https://bionordic.fi/
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Haitallisten mikrobikasvustojen (sammal-, home-, jäkälä-, sieni ja muu mikrobikasvusto) biologiseen tuhoamiseen ja poistoon halutuilta rakenteilta ja pinnoilta. Liuos vaikuttaa pitkäaikaisesti ja ennaltaehkäisevästi haittakasvustoja vastaan.
Käyttöliuos on biohajoava ja -aktiivinen tuote. Tuote on tiiviste (4L) tai käyttövalmis (1L spray).

https://bionordic.fi/
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
BIONORDIC KIINTEISTÖN TEHOPESU on tehokas , biohajoava, kasviölypohjainen liuotin ja silikoni vapaa, käyttäjä ja materiaaliturvallinen, kiinteistön ulko- ja sisäpintojen erikoispesuainetiiviste.

https://bionordic.fi/
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote