Cleaner 3+ on aromaattivapaa liuotinpesuaine, joka poistaa tehokkaasti öljyä, rasvaa, suojavahaa, maantiepikeä, yms. Plano Cleaner 3+:n käyttöalueita ovat autokorjaamot, kuljetusliikkeet, huoltoasemat sekä teollisuuslaitokset.
Plano Cleaner 3+ voidaan käyttää moottorien, moottoritilojen, osien, autojen, kuljetuskaluston ja
telineiden pesuun.

Pakkauskoot: 10L; 200L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Plano MPK-50 on vähäaromaattinen liuotinpesuaine, jolla on hyvä liuotus- ja emulgointikyky. Tuote soveltuu käytettäväksi mm. huoltoasemillaja autokorjaamoissa, joissa tarvitaan nopeaa ja yksinkertaista rasvanpoistomenetelmää.
Plano MPK-50 soveltuu myös erinomaisesti käytettäväksiautojen esipesussa sekä yleensä autojen
puhdistamiseen öljystä, rasvasta, suojavahasta ja maantiepiestä.

Pakkauskoot: 10L; 200L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Nordic Liuotinpesuaine 230 sopii moottoreiden, autojen, veneiden, moottoripyörien, lattioiden ja muiden kovien pintojen sekä osien puhdistukseen.
Poistaa öljyn, rasvan ja muut epäpuhtaudet nopeasti ja tehokkaasti.

Pakkauskoot: 10L; 200L.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Poistaa lian, rasvan ja öljyn metallipinnoilta, jarrukengiltä, kytkimen kitkapinnoilta ja muilta moottoriosilta. Nordic Brake Cleaner on tehokas jarrupuhdiste esimerkiksi jarruosien, kytkimen kitkapintojen, sähköliittimien, laturien, akkujen, puolien ja ovisaranoiden puhdistamiseen.
Aine poistaa välittömästi esimerkiksi jarrunesteen, rasvan, öljyn ja jarrupölyn. Nordic Brake Cleaner haihtuu nopeasti eikä siirrä likaa lähellä oleviin jarruosiin. Aine ei jätä kalvoa käsitellylle pinnalle. Ei voimakas tuoksuinen. 

Pakkauskoot: 10L; 60L; 200L; 1000L

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote