HBP-1 on vesipohjainen suoja-aine ulkotilojen pinnoille, erityisesti huokoisille luonnonkivipinnoille kuten liuskekivelle, terrakotalle, Yorkkivelle, kaakelilaatoille, hiekkakivelle, kalkkikivelle, graniitille, betonille ja monille muille kivilajeille.

Pakkaukoot: 1L; 5L
Tuotekortti
HG-1 on vesipohjainen suoja-aine poltetuille graniittipinnoille.
Tuote säilyttää ja suojaa kiven ja lattian alkuperäisen värin eikä lisää liukkautta pinnalle. Voidaan käyttää ulko ja sisätiloissa ja uusilla sekä vanhoilla pinnoilla. 

Pakkauskoot: 1L; 5L
Tuotekortti
R-9G on vesipohjainen liukueste/kitkatuote kivipinnoille. Tämä tuote on tehty vähentämään liukastumisriskiä märillä pinnoilla lisäämällä lattiapintojen kitkaa, mutta samalla säilyttämällä lattian alkuperäisen ulkonäön. 

Pakkauskoot: 1L; 5L
Tuotekortti
R-9C liukueste/ kitkakäsittely keraamisille pinnoille. Tämä vesipohjainen tuote on suunniteltu vähentämään liukastumisriskiä märillä lattioilla, lisäämällä käsiteltyjen alueiden kitkakerrointa ilman, että se vaikuttaa lattian ulkonäköön.
Pakkaukoot: 1L; 5L
Tuotekortti
OL-1 Alkaalinen voimakkaasti emäksinen öljy -, rasva -, hiilivetytuotteiden aiheuttaminen tahrojen tehokas poistoaine, orgaanisella liuottimella. 
OL-1 on erittäin tehokas uusien ja vanhojen öljytahrojen poistamisessa ja soveltuu öljyjen, rasvojen ja muiden petrooli hiilivetyaineiden aiheuttamien tahrojen poistoon. Valmiste poistaa öljytahrat nopeasti ja perusteellisesti säilyttäen alkuperäisen pinnan värin.

Pakkaukoot: 1L
Tuotekortti