Laadukas 3in1 mangon tuoksuinen neste[1]saippua, päivittäiseen käyttöön, koko keholle. Tuotteen laadukkaat ja tarkoin valitut ainesosat kuten glyseroli ja maitohappo ylläpitävät ja tasapainoittavat ihon luontaista pehmeyttä, pH:ta ja kosteutta. Hedelmäinen ja pehmeä mangon tuoksu pH5,5.


Pakkauskoot: 400ml*12

Tuotekortti

Laadukas 3in1 nestesaippua päivittäiseen käyttöön, koko keholle. Tuotteen laadukkaat ainesosat kuten glyseroli ja muut tarkoin valitut ainesosat ylläpitävät ihon luontaista pehmeyttä, tasapainottavat ja ylläpitävät ihon kosteutta. Blue Pearl tuoksu on raikas ja salaperäisen viipyilevä pH 5,5.

Pakkauskoot: 400ml*12
Tuotekortti

Laadukas limen tuoksuinen 3in1 nestesaippua päivittäiseen käyttöön, koko keholle. Tuotteen laadukkaat ainesosat kuten glyseroli ja sitrusuutteet ylläpitävät ja tasapainoittavat ihon luontaista kimmoisuutta, pH:ta ja luontaista kosteutta. Pirteä, energisoiva, raikas limen tuoksu, pH 5,5.

Pakkaukoot: 400ml*12
Tuotekortti

Ihoa hoitava, kosteuttava, laadukas ja patentoitua kuusentyvinestettä (AOX) sisältävä saippua, päivittäiseen pesuun. AOX-neste on luontaisesti antioksidanttinen ja omaa antimikrobisia ominaisuuksia. AOX-neste on kehitetty ja valmistettu Suomessa. 100% luonnontehoa suomalaisesta metsästä. Ei suositella hartsiyliherkille. (AOX=Picea Abies Extract)

Pakkaukoot: 400ml*12
Tuotekortti

Sitruunan tuoksuinen vaahtosaippua käsienpesuun. Hellävarainen saippua, joka sisältää ihoa kosteuttavia ainesosia. Yksi annostelijan painallus annostelee saippuaa määrän, joka riittää käsien pesuun normaaleissa olosuhteissa. Neutraali pH. 

Pakkauskoot: 300ml*6

Tuotekortti

Vaahtosaippua käsien pesuun. Hellävarainen saippua, joka sisältää ihoa kosteuttavia ainesosia. Yksi annostelijan painallus annostelee saippuaa määrän, joka riittää käsien pesuun normaaleissa olosuhteissa. Neutraali pH

Pakkaukoot: 300ml*6 
Tuotekortti
MediFresh Käsihuuhde on tehokas aine ammattikäyttöön elintarviketeollisuudessa, julkisissa ja terveydenhoitolaitoksissa sekä muissa yrityksissä, joille on asetettu korkeammat hygieniavaatimukset ja joissa käsien desinfiointi on tärkeä keino välttää infektioita.
Tuote täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset: EN1500, EN1276, EN1650, EN13727,EN13624

Pakkauskoot: 100ml pullo; 500ml pumppupullo; 1L dispensopakkaus; 5L kanisteri.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

MediFresh käsihuuhde Pro on tehokas jaa turvallinen käsihuuhde päivittäiseen käyttöön. Etanolipohjainen käsihuuhde on koostumukseltaan helposti levittyvä ja nopeasti kuivuva.MediFresh käsihuuhde Pro sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyserolia.  MediFresh käsihuuhde Pro ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuote täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset: EN1500, EN1276, EN1650.                                                                                                     Pakkauskoot: 500ml pullo nostokorkilla; 500ml pumppupullo; 1L dispensopakkaus; 5L kanisteri. 

Tuotekortti
Käyttöturvatiedote
Nestesaippua 3in1 on käsien, hiuksien ja koko kehon pesuun soveltuva tuote usein toistuvaan käyttöön.
Pitää ihon pehmeänä.
Nestesaippua 3in1 sisältää ihoa suojaavia aineita, jotka estävät ihonkuivumista.
Nestesaippua 3in1 on hajusteeton.

Pakkauskoot:  500ml pumppupullo; 500ml push&pullkorkilla; 1L dispensopakkaus; 5L kanisteri.
Tuotekortti
Tuoksu- ja väriaineeton yleiskäyttöinen nestesaippua päivittäiseen käsien ja koko vartalon pesemiseen.
Sopii päivittäiseen käyttöön sekä kotona että julkisissa laitoksissa. Värittömänä ja hajusteettomana tuote sopii erittäin hyvin käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Iho- ja ympäristöystävällinen tuote.
Sisältää ihoa pehmentäviä ja kosteuttavia ainesosia. Poistaa lian nopeasti ja tehokkaasti.
Sopii myös usein toistuvaan käyttöön. pH 6.

Pakkauskoot:  500ml pumppupullo; 500ml push&pullkorkilla; 1L dispensopakkaus; 5L kanisteri.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

 Nestesaippua 3in1 on käsien, hiuksien ja
koko kehon pesuun soveltuva tuote usein
toistuvaan käyttöön. Pitää ihon pehmeänä.
Nestesaippua 3in1 sisältää ihoa suojaavia
aineita, jotka estävät ihon kuivumista. Nestesaippua 3in1 on hajustettu. 
                                                                                Pakkauskoot: 500ml pumppupullo; 500ml push&pullkorkilla; 1L dispensopakkaus; 5L kanisteri.
Tuotekortti
Käyttöturvatiedote

MediFresh Care on kosteusvoide päivittäiseen käyttöön ja ihon hoitoon. Kosteusvoide on tarkoitettu käsien ja koko kehon päivit­täiseen hoitoon ja tuote soveltuu erityisesti käytettäväksi kuivan ja herkän ihon hoidossa. MediFresh Care sisältää ihoa ravitsevia ja kosteuttavia aineita. Tuote sopii erityisen hyvin käytettäväksi hoi­tolaitoksissa, joissa usein toistuva käsienpesu ja antiseptiikka voivat vahingoittaa ihon luonnollista suojakerrosta, samoin aloilla, joilla hajusteeton käsienhoito on pakollista. MediFresh Care imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. 

 Pakkauskoot: 12*250ml pumppupullo

Tuotekortti
Hajusteeton pesuvoide on voidemainen hellävarainen pesuemulsio ihon puhdistamiseksi ilman saippuaa ja vettä.Tuote on erityisesti kehitetty herkkäihoisille, ja sitä käytetään ihon hygieniaan pääasiassa inkontinenssi- ja vuodepotilailla.Pesuvoidetta ei tarvitse huuhdella pois, toisin kuin saippuaa ja vettä käytettäessä. Dermatologisesti testattu.

Pakkauskoot: 500ml pumppupullo
Tuotekortti

Voimakkaasti likaa poistava nestesaippua, joka
on tarkoitettu käytettäväksi työpajoissa,
autotalleissa, tehtaissa jne.                                                                                                                              Pakkauskoot: 500ml pumppupullo; 1L dispensopakkaus; 5L kanisteri.                                                    

Tuotekortti

MediFresh tuotevalikoimaan uusi inovatiivinen 2ml kerta-annospakkaus. Tuote täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset 

o   EN 1500 

o   EN 1276 

o   EN 1650 

o   EN 13737 

o   EN 13624


Tuotekortti
Käyttöturvatiedote